shine on

Min dag har bara varit awesome hittills. Nu känns det som om allt ordnar sig! Allt bara flyter på.
Det viktigaste är väl att idag fick min mamma provresultat från en undersökning hon varit på. För de som inte vet det har hon varit väldigt sjuk ett långt tag nu och de har hela tiden legat i luften att det kan vara cancer, men ingen har riktigt vågat säga det. Men idag fick vi alltså vet att det inte är cancer men att hon antagligen kommer att ha en jobbig sjukdom i resten av hennes liv. Men hon kommer i alla fall finnas i våra liv.



Jag, Mickis och min fina mamma från i sommras!

lever i en dröm

Kom precis hem från en mys kväll med Markus, väldigt trevligt! Ägde han lite i biljard osv, han vågar bara inte erkänna det. Så nu har alltså jag vunnit evig ära i resten av livet, azum.
Nu blir det kakor och oth i min mysiga säng, men någon saknas. 



I hope that this will last a while
We should make it last a while

when you call my name, it's like a little prayer



It's a little bit funny this feeling inside



I'm in love with this feeling

Vaknade nyss av att jag lagt mobilen på mig själv när jag somnat och att jag vänder på mig, mobilen smäller ner i golvet, PANG! och så va den i 1000 delar. kul liv. 

Nu har jag duschat och ska snart gå ner och käka och sen fixa mig för att träffa en ganska azum människa idag. ska bli sjukt mys!
Ska bland annat äga ut grabben i biljard som alla förstår att jag kommer att vinna i. Såååååååå att alla vet det typ. 



- Det är lugnt, du kommer inte att bli kär i mig.
- Men jag är ju redan kär i tanken av dig.

Ha, now ain't that some shit?

Nu har jag varit så extremt duktig! Städat, dammat och dammsugit hela rummet! Super fint!

INNAN: 


EFTER:


Helt azum!

So DJ turn it loud and watch me turn it up



Chris Brown är ganska så väldigt azum. Och het.

Vi saboterar allt vi inte kan ta

Nu ska jag skärpa till mig lite och städa mitt rum. Det är inte så vackert just nu, det är ganska så jätte äckligt. Så nu ska jag ta mig i kragen och fixa till det här och sen ikväll blir det fest hos mickisbooiii som fyller år på måndag, PAAAARTEEEEYYY! 



Inte ny vaken alls, nejnej!

skinny love

Jag har verkligen en sådan inner lust att skriva av mig, allt! det bara kryper i fingrarna på mig men jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva. Jag vill skriva om allt som finns i mitt lilla hjärta men det skulle vara allt för personligt. 

Nu mår jag bra. På riktigt. Förut var det liksom så att varje gång någon frågade "mår du bra?" så svarade man bara "ja. jag mår bra." för att man inte riktigt hade energin eller intresset av att förklara för varje liten människa i hela världen. Jag är jätte glad att så många frågar, absolut! Men ni behöver liksom inte bli sura eller förvånade om jag inte delar alla mina innersta tankar med hela min sociala krets.
Jag känner lugn. Jag känner att jag inte längre känner något, inget för dig. Inte någonstans. Så djävulskt jävla äckligt skönt! Jag känner att jag kan slappna av. Ingen panik, ingen oro, jag kan sova nu, världen är i alla dessa vackra färger igen! Jag ler, skrattar, pratar och känner mig lycklig. 

Lite är nog du vet den där förtjänst. Du har varit så otroligt söt, rar och förstående. Går att prata med dig om allt och jag fnissar lite för mig själv varje gång jag hör ditt namn. Jag bryr mig faktiskt inte om vad andra säger om saken. Du gör mig glad och det är de som är viktigast! Jag hoppas det blir bra. Jag hoppas jag duger, eller nej! Jag vet att jag duger!

Efter allt det här kaoset har det absolut kommit fram något bra. Jag har blivit mer självsäker, jag tror på mig själv och på att jag kan förändra. Jag är viktig!
Som jag sa från början, det var absolut bäst såhär



jag älskar dig ♥



Jag har världens bästa, finaste och starkaste mamma. Bara så att alla förstår det.

Your true colors are beautiful, like a rainbow

Du vet den där mysiga elektriciteten som smyger runt i luften, som liksom går genom hela kroppen och blandas med alla tankar så att man lyfter och tillslut flyger runt bland molnen. Den där personen som egentligen inte behöver säga något, bara finnas.



back in the days!



big love ♥

mr.M gästbloggar !

Då har man äntligen fått chansen, chansen att gästblogga i den berömda bloggen som alla älskar, detta är faktiskt en dröm som går i uppfyllelse. Men Ellen är inte bara en bra bloggerska, utan också en härlig tjej med glimten i ögat och fördelaktigt utseende ;) havre havre.... Jag har inte träffat denna kvinnliga gestalt öga mot öga ännu men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men man ska inte hoppas för mycket... vackra kvinnor kan också vara upptagna kvinnor så jag hoppas inte för mycket.. men hoppet ska man alltid ha kvar, som en vis man än gång sa. För övrigt så har jag precis börjat prata med dig och lika så läsa din blogg. Det ända som skulle kunna klassas som negativt hos dig är att man inte vill sluta prata med dig så man uppe alldeles för länge och försover sig. Men det är smällar man får ta, Puss!





Egentligen behöver jag inte säga något till dig.. lyssna bara på låten så vet du vad jag menar :) PEACE OUT!

starkast i världen

"Jag är så otroligt glad att allt dåligt händer er. Känner ingen annan om skulle ta det här lika bra som ni, ingen annan som någonsin skulle klara sig igenom det här utan att bryta ihop. Jag förstår inte ens hur du kan stå här nu och le som om inget har hänt. Ni är de starkaste personerna jag någonsin träffat."


kom igen jag följer dig, vi ska åt samma håll

lite smått glad.
känns bra.
jag säger inte varför.
kommer aldrig göra det.
ingen får veta.
men jag är glad.
kollar mig i spegeln och ser inte längre någon grå, tråkig skugga.
jag bländas istället utav mitt eget leende. 



jag tittar upp och ler och säger bara sanningen

vaknade imorse och är fortfarande sjuk, var visserligen uppe halva natten och så men jag tycker inte det ha något med saken att göra. idag ska jag kolla gymnasium. fyyyfaaan. jag är så fucking pressad! asså jag har ungefär 225 poäng men tror inte jag kommer in på det jag vill med de. men grejen är att jag inte ens vet vad jag vill komma in på?! ÅÅÅHHHHHHH!

Men en sak kan jag berätta, jag mår bra. jag mår så mycket bättre idag och jag vet inte varför. allt känns bra idag. och jag hoppas så innerligt att detta håller i sig. det känns underbart.



inte suddig alls.

och vi undrar, vad gör vi nu?

"Never give up on something you can't go a day without thinking about"

Det har jag hört många gånger. Men varför säger då alla att jag ska glömma dig. Jag vet att jag måste, Men enligt det ordspråket så ska jag tydligen inte det? Vad ska man göra då? När man liksom inte vet vad man ska lyssna på. Min plan var och är fortfarande att glömma. Eller gå vidare så att säga. Men tänk om det viktigaste är att slåss. Slåss för sådant man tror på. Sånt som man vet skulle funka om man bara gav det en chans. Om man bara kämpade lite mer, lite bättre. Men om inte båda vill kämpa, om den andra redan har gett upp och redan nu sitter och planerar vad livet blir utan den andra. vad ska den andra göra då? den som fortfarande har tro? ska den fortsätta slåss, eller bara ge upp?

kärlek är ett brev jag skickat tusen gånger

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn
vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut
vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit
och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig
vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig
vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig

vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

känn ingen sorg

känslorna virvlar i stora orkaner i kroppen och hjärtat trummar på som aldrig förr. blodet rusar och allt snurrar. andningen börjar svika dig och du vill inget annat än en sak.

det kändes ändå skönt, att äntligen få se, få känna dig igen. det kändes bra, svårt och enkelt. som om ta ett steg till, även fast det inte var meningen. det kändes skönt. tårarna som kom var inte panik eller sorgsna, de var av lättnad. att få se att du fortfarande finns, att du fortfarande mår bra. nu kan jag koncentrera mig på annat. som att leva, vänner och mig själv. men det kändes även tungt att gå därifrån. att lämna dig bakom och inte gå fram och krama om dig. vem vet hur länge det kommer ta till nästa gång? till nästa gång jag får känna.

jag skulle vilja säga att jag inte längre är kär. att jag inte längre känner. men jag vet inte om det skulle vara sant eller bara ren vilja. för jag vill verkligen inget annat än att gå vidare. att allt blir som innan dig. innan allt det här. när allt var bra, alltid! jag vill ha tillbaka mina kompisar jag umgåtts med de senaste månaderna och jag vill inte känna längre. jag vill inte känna såhär. jag skulle kunna leva utan din kärlek, absolut! men inte utan dig. så fort jag slutar känna ska jag söka upp dig och föreslå en underbar vänskap. som kommer att vara stark och att vi kommer att skratta åt det här kaoset en dag. det längtar jag efter.

om jag tänker efter så var vår kärlek aldrig särskilt bra. jag visste det inte då men det var ju aldrig sådär perfekt. visst var jag kär, otroligt kär! men vi kunde varit bättre än vad vi var. vi var aldrig bra tillsammans. du ville ha något annat och jag med. jag ville ha långvarigt, perfekt och romantiskt! och jag är faktiskt inte säker på vad du vill. men det beslut du tog var nog bra. i vilket fall kommer det aldrig bli som förut, så nu är det över. föralltid.

jag saknar närhet. kanske inte just din närhet, men någon som tycker om mig och vill hålla om mig. som vill vara nära. jag längtar tills jag hittar den perfekta. en person som älskar mig, bara mig. som skulle göra allt för mig. som skulle hoppa från ett höghus för mig om det nu skulle behövas. en som säger "jag älskar dig för mycket för att lämna dig" någon som vill spendera sitt liv med mig. någon som alltid finns där. någon som saknar mig. någon som hör av sig och undrar hur det är så fort jag inte är där. någon som skulle kunna skrika till hela världen att det var mig han ville ha. någon som inte bryr sig om att jag inte är den snyggaste, finaste, populäraste bruden. någon som blev svartsjuk när jag umgicks med andra killar och som alltid håller koll på mig. den perfekta så att säga.


men tyvärr är ju alla killar svin, vissa är bara större än andra.

school is cool!

sitter just nu i skolan med typ en tredje del av alla fina a-lagare och skriver om vår fina polen resa. ganska mysigt faktiskt. men är så otroligt trött idag, sov inte en enda minut i natt av vissa anledningar. tankar fanns det ju också en del i rummet. men med lite musik, fina vänner, och godis, så funkar ju allt!

så kommer det en dag när någon sliter ditt hjärta itu

LÄS INTE OM DU SKA KLAGA, FÖRNEDRA OSV.

Alla ord, alla ord som sätter sig fast. Allt som du sa innan, allt som jag trodde på. Som jag förstår nu inte alls var sant vid just det tillfället. Men jag förstår dig, jag skulle inte vågat sagt något annat just då. Just då.
Jag vet att jag har väldigt många människor omkring mig som säger "jag finns" eller "hur är det?", folk som bryr sig. Men hur kan man ändå känna sig så extremt, otroligt och iskallt ensam? Hur kan man känna den där tomheten, när de man älskar mest sitter precis bredvid. När de kramar om dig och säger att allt blir bra. Ändå är man så otroligt ensam.
Man förstår inte känslan för ens man har upplevt den. Det är tomhet, kallt, grått, hopplöst. Livslusten blåser bort som vinden. Man känner sig bara ovärd. Ovärd för världen liksom. Men inerst inne vet man att det inte är alls så. Men man vill inget annat än att vara där. På just det där stället. Men man vet samtidigt att det skulle göra mycket ondare. 

Man söker då närhet och kärlek på annat håll, för att försöka fylla i det hål som sitter mitt på bröstkorgen. Det funkar för stunden men man kan fortfarande inte sluta jämföra. Inte sluta tänka på den du egentligen vill vara nära. Då rasar allt igen och man får börja från ruta ett.

Det som gör mest ont är väl inte slutet. Det är tanken på att den där andra tjejen ska få vara med om samma sak, fast antagligen bättre och med mer kärlek. Att du kommer bli den där bruden som bara finns där i hans kontakt lista och väntar på att han ska ringa, sms:a eller bara höra av sig. Men det kommer aldrig hända, för han har henne nu. Du vet den där andra, som får ligga nära, känna doften, känna läpparna lätt snudda hennes. Det är de som gör mest ont.

Detta är mina egna tankar, så som jag har känt de senaste dygnen. Jag har nu ändrat lite åsikter om vissa saker och försöker sakta men säkert gå vidare. Det är svårt, men det håller lite. Men jag får absolut inte vara ensam. Då rullar tankarna igång igen och paniken växer sig starkare för varje sekund. Men om jag har vänner eller familj runt omkring mig, så känns allting bra.
Men jag har också tänkt att jag känner ju att det finns tårar och sorg som bara vill ut, som vill rinna ut i tusentals tårar och bara komma ur kroppen. Men jag håller de inne. Men vad händer, när jag inte kan hålla de kvar längre? När jag inte längre är stark nog att vara stolt?

stolta som få



får mig att tänka på alla som hjälpt mig. När jag ringt och haft panik, gråtit eller varit rädd. Jag älskar er, mer än ni anar ♥

tankar

Ny kategori infördes idag. Kännde att det behövdes en sådan eftersom det kommer antagligen komma många sådana inlägg nu. Men inte bara depp, emo, vill dö inlägg asså, bara ett å annat!



gorgeous!

Vill inte genera honom

Håkan Hellström hörs från högtalarna, lite azum!

Den här dagen har väl varit lite obalanserad kan vi kalla det. Lite depp, men jag förstår sen direkt att jag är världens lyckligaste och inte ska vara ledsen. Men jag är bara så rädd. Jag är så rädd att göra fel. Något som ändrar din syn på mig. Så fort jag tänker, känner jag paniken i kroppen sprida sig och bli större och mer intensiv. Jag måste då få veta att du fortfarande finns kvar hos mig. Efter känner jag mig jobbig och bort gjord. Jag måste ändra på det här. Få bättre självförtroende och sluta tänka så mycket. Det är mitt största problem. Jag måste ta mitt nyårslöfte på allvar nu. Från och med nu börjar mitt nya liv.

hey boy

Vi kör en till. för att det är så förbannat kul! .. ?


Om dig och den du älskar:

Hur länge har nu varit tillsammans: snart 3 månader :)

Hur träffades ni: Min kompis kännde honom och vi möttes.

Är det en kille eller en tjej: Pojke

Va heter han/hon: Manne lundström

Hur mycker älskar du honom/henne på en skala från 1-10: obeskrivligt mycket, det går över skalan över 10000 gånger!

Hur mycker litar på på honom/henne på en skala från 0-100%: 110%

Har han/hon sårat dig någon gång?: asså, egentligen inte. men jag har över reagerat och då tyckt att jag har blivit sårad.

Har han/hon träffat din familj: ja!

Vill du leva med han/hon resten av livet: absolut.

Har du en dröm som du vill att ni ska gör: ja, fast det är långt kvar!

Vad: ha världens vackraste bröllop och sedan leva lyckliga i alla våra dagar. ♥

Vad brukar ni göra: typ allt! men det vi gör 90% av tiden är att mysa :3

Har du ett bevis på att han/hon är din: ja

Vad: Att han älskar mig och att han stannar kvar.

Är du rädd att han/hon ska lämna dig: Ja, alltid

Brukar han/hon säga "jag älska dig": Ja, det gör mig alltid lika glad :)

Har ni haft sex: ja

Tycker du om att ha sex med han/hon: självklart!

tycker du det här va kul: inte speciellt




Fuck it, eller hur?

Det där med Dag 1, Dag 2 osv har jag inte skrivit om på 2 dagar. men jag sa aldrig att jag skulle skriva ett inlägg om det varje dag :)

Vi kör en lista!

ÅRET 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Bra och dåligt, men mest bra! 
Bättre än förra året? – Absolut.
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Polenresan med A-laget.
Har du flyttat under år 2010? – Nej, aldrig flyttat :)
Har du hittat en ny låt som du älskar? – många!
I så fall vilken? – många ..?
Har du kysst en främling? – Inte precis så att jag går fram till en random och kysst honom, men jag kännde inte pojken så bra.

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Underbar!
Har du varit kär? - jag ÄR enormt kär!
Har du sagt jag älskar dig till någon? – ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – ja :)
Har du haft ett hemligt förhållande? -  haha nej.
 

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Inte i år.
Har någon i din släkt avlidit? – ja.
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Nej, eller jag slår inte så hårt så ingen hade väl tagit det seriöst ändå. 
Varit i slagsmål? – nae.


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - ja. men om jag inte hade gjort det hade jag ju inte varit där jag är idag.
I så fall vad? – hemlizzzz.
Har du skämt ut dig? – haha alltid!
Har du ljugit för en vän? – Ja.
Har du varit ute en hel natt? – haha ja.
Har du blivit tagen av polisen? – nope.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - typ varje natt sen 8/10
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – bästa råsslaskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? – haha ja! men jag bara skratta.
Hatar du någon på din skola? - yes!
Har du gjort något framsteg? – Framsteg, till sommaren ja. men allt sket sig på hösten!
Haft alla rätt på ett prov? – Det tror jag inte.

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – ja!
Har du förlorat en vän? – ja.
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? – njae, inte vad jag minns
Har du ljugit för en bästavän? – aldrig
Har du haft en relation med en vän? – ?


true colors





You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh i realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness inside you
Can make you feel so small

But i see your true colors
Shining through
I see your true colors
And that's why i love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,
Like a rainbow

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When i last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know i'll be there

And i'll see your true colors
Shining through

I see your true colors
And that's why i love you
So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful,



But I can't do this all on my own


No I know,
I'm no superman.

I just had sex!



Grymmaste låten du någonsin kommer få höra.

Now dance, fucker, dance

yoooo zuuup?

Sitter nu hemma hos älsklingen ensam när han är på träning och bygger muskler! me like! Själv sitter och jag dricker läsk, det känns ju bra!

Igår efter träningen så duschade jag där och mickis och jag pratade lite med folk som vi kännde vi behövde snacka med. Sen så åkte både hon och jag in till stan. Då vi kom till Norrtull så ser jag 2:an som står där och jag ser att jag hinner om jag springer. Men jag hade ju en tung väska och en påse med mig också så det var lite klumpigt att springa. Men jag hann fram och tröck på knappen men det funka inte, så jag bankar på spårvagnen men den bara åker! Jag blir skit arg och gå och svär för mig själv ända ner till resecentrum. Där jag möter mickis som gick av lite längre bort. Jag ser då att 2:an går inte förens om typ 19 min så jag tar 117 med mickis istället för att kanske ha turen att det står en 119 till Hageby vid Södertull. Och när vi kommer dit så gör det de! Jag blir glad och går dit och sätter mig på 119. Men efter ett tag så säger busschaffören: -"Bussen har gått sönder, vi kommer inte åka på ialla fall 15 minuter" Jag suckar högt och får ställa mig och vänta på 2:an ialla fall. SUCK! Men tillslut kommer jag fram till pojken min och det blir myspys framför en film.

Men nu har han ialla fall dragit till träning och jag håller på att ladda ner the sims 3 som jag antagligen kommer nörda resten av dagen :)



Min man ;)

Go moron!

Snyggt stavat, indeed!


Sitter hos mickis tönt nu och lyssnar på kent - gamla ullevi. sjukt bra låt det där asså!
Idag är det träning och sen antagligen träffa pojken min ikväll. vi får se vad den här underbara dagen har att erbjuda. Jag måste bara tillägga att jag är sjukt lycklig, no reason. :)





snyiggingar in the morning! ;)

2011!

Har ni några nyårs löften?
De flesta har nog inte det, inga seriösa iallafall. Men jag har hela 4 stycken! Och jag är fullt seriös med alla.

1. Bli bättre i skolan - Få upp betygen så jag kommer in på den linjen jag vill.
2. Få bättre koll på min ekonomi - Dvs att jag börjar spara, ta vara på och tänker efter med mina pengar.
3. Styra upp mitt liv - Planera bättre och inte stressa. Inte äta så mycket onyttigt och komma i ordning med min kropp.
4. Bli en bättre flickvän.

Och det här ska jag lyckas med. Hur svårt det än blir. Jag har även ett till, som jag inte skriver med men det är att blogga lite bättre. Det blir roligare då :)

Men nu ska jag kolla buss och sedan bege mig in till den fina staden för att träffa en alldeles speciell vän! Bloggar kanske mer sen :)



Bruden jag hade tänkt dela säng med i natt ;)

yes!

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 Min första bästis.
Dag 3Vad är kärlek?
Dag 4 Mina rädslor.
Dag 5Min första kärlek.
Dag 6Mitt bästa minne.
Dag 7Min bästa vän.
Dag 8 - Min första kärlek.
Dag 9 Det här saknar jag.
Dag 10Mina syskon.
Dag 11En sak jag ska göra innan jag blir 30.
Dag 12Något jag saknar.
Dag 13Det här är jag beroende utav.
Dag 14Något som är typiskt mig.
Dag 15Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 16Det här får mig att gråta.
Dag 17Det här stör mig.
Dag 18 Något jag verkligen ångrar.
Dag 19 - Det gulligaste någon gjort för mig.
Dag 20Mina drömmar.


Ja vad ska man säga. Vi kör på fakta rakt av då.
Jag är en tjej på 15 år från Norrköping som just nu går på Råsslaskolan i krokek, men som efter sommaren börjar på gymnasium. Jag lever ett ganska typiskt svensson liv med en röd villa, volvo, mor och far, bror och syster. Jag har även en underbar pojkvän som jag älskar väldigt mycket.
Mina betyg i skolan är väl medelmåttiga enligt mig själv, de kunde faktiskt varit bättre. Det jag gör på fritiden när jag inte pluggar och umgås med folk är att spela innebandy. Jag har spelat denna underbara sport i snart 8 år men har under hösten inte varit så aktiv i detta ämne. Anledningen är brist på ork!
De som känner mig vet att jag har lite sjukdomar och sådant.
1. Allergi mot ungefär allt. Mjölk, Ägg, Nötter, Pollen, Pälsdjur, Trädfrukt osv. Det låter väl inte som så mycket men tänk efter hur mycket det t.ex är mjölk i: ost, smör, godis, pizza, glass, hamburgare, choklad, tårta, bakelser, kakor, ja ni fattar.
2. Är att jag har haft epilepsi ett tag. Det började 2008 med ett anfall på stan och en liten tur till akuten i sisådär ett dygn. Sen en vecka senare fick jag ett anfall till i sömnen och doktorn gav mig då medicin för detta som jag hade i 2 år. Jag var anfalls fri i de 2 åren och fick sluta med medicinen i april i år och ansågs som frisk. Men bara för några veckor sedan fick jag ett anfall till i skolan. Så vi får se hur det går!
Annars kan jag väl säga att jag är en halvgalen tjej som gillar att göra bort sig :)

Det var väl allt som var värt att veta om mig. 







En god vän Verners från Lettland och jag.

RSS 2.0