tröööööööötttttt.

Sitter just nu hemma hos evelina eriksson och vaknade typ nyss.
igår va fan det äckligaste jag gjort i hela mitt fucking liv! herregud! det började med att vi åkte till ödekyrkan runt 22-23 på kvällen, och då va det mörkt. vi satte oss i gången in till kyrkan för vi vågade inte sitta i kyrkan, haha. sen så började vi spela och spel planen kronglade lite så vi lyckades inte jätte bra. men elin och mickis hade iaf läst på internet att om "anden" skriver "666" (som står för djävulen) så spring fort som fan! haha så frågade elin om vi fick gå, och den började skriva "6.." och vi bah blåste ut alla ljusen och sprang! haha. sen drog vi till skolan och skulle köra där, men det började regna så jag och eve åkte hem.

sjukt rolig kväll asså!

idag blir det en jävligt stressig dag. ska på picknick, jam på stan och grill fest!
haha se hur jag löser det här!

nervös!

shu.
Igår blev det ute kväll med bästa folket och sen sov isabelle hos mig. inte för att vi sov speciellt mycket, vi såg oth och satt vi datan, men det var roligt ialla fall :)
sen idag va jag lite med issa först sen blev det att bara vara hemma och förbreda mig mentalt för kvällen..
vi ska nämligen köra "anden i glaset" ikväll. men inte var som helst, utan i ödekyrkan! jag kommer att D-Ö! haha fyfan! för de som inte vet så är ödekyrkan en ner brunnen kyrka typ mitt i skogen som är sådär 10000000000000 år gammal eller nått! så jag kommer antagligen inte skriva något ikväll, eftersom jag antingen kommer vara dödad av en zombie eller sitta och gunga i något hörn någonstans och vara skadad för livet. vet faktiskt inte vad som är värst.

men nu ska jag snart fixa mig och se hur långt alla andra bruuudz har kommit.



lite bilder på mig och isabelle från igår!♥

oops.

Har inte bloggat på ett tag! har inte haft blogglust och om man inte har det så blir det inga bra inlägg. och vem fan vill läsa en blogg med jätte tråkiga inlägg och helt ointressanta saker? bättre med en blogg med bra inlägg fast färre!

och de senaste 2 dagarna har jag varit på camping trip med min familj. jätte mysigt och mycket trevligt!
min syster är även här och har varit det i en vecka och vi har haft det jätte roligt. gjort massa saker och utflykter som jag ska lägga in bilder på sen.
jag har även tagit bort min tandställning! sjuuuukt nice asså!
ne men nu ska jag och mitt hollywood smile och duscha!



vackert.

myyyys

Igår va det mys kväll med mickis hemma hos hennes mamma och vi hade hela lägenhet för oss själva. Vi satt på balkongen hela kvällen nästan och pratade tjej snack. Vi satt säkert där och snacka från 00.00 - 03.00 och bara prata. Sen såg vi lite film, ringde lite folk osv. Jag lagade även mat och den blev jätte god faktiskt! ;)

Nu ska vi se på film och "våga" mickis hår. niiiiiiiice.





finaste låten ♥

kärlek ♥



Norrköpings stolthet ♥

(a)

Shuu!
Blogga inget igår, ingen tid och ingen lust!
Men igår åkte jag iallafall till stan och träffa Yerko. Mycket trevligt :) där träffade jag också Beckabooii och Linda!
Sen drog jag hem till sofia Castegren som jag saknat så mycket! Vi hade grymt kul osm vanligt! vi kollade igenom massor av bilder på hennes dator och skrattade otroligt mycket! Sen hem med buss med Lydia och Evelina. Sen kom jag hem och somnade typ. haha.

Idag ska jag träffa mickis som vanligt och sen inget mer speciellt tror jag.







And you've got a smile that could light up this whole town.

Grattis! ♥

Hej!
Sitter just nu hemma hos min syster som fyller 26 år idag! Grattis! ♥

Vi åkte halv 10 imorse på väg mot borås och var framme några timmar senare. Vi fikade lite och hon öppnade sina presenter! Hon blev mycket nöjd och jag hoppas att hon får en underbar dag! :D

Vi kommer åka hem sent ikväll så vi får se om jag kan hitta på någonting. Men man kan ju alltid hoppas!
Men nu ska jag umgås med familjen och bara mysa!


RSS 2.0