shuu!

Kom hem nyss från en kväll med BB (bezta brudz). Vi hade otroligt kul som vanligt! Men åkte hem kanska tidigt för imorgon så fyller min syster år så vi ska åka till Borås typ vid 9-10 på morgonen. Så jag behöver sova lite (;

Idag va det ju somsagt cup och vi förlorade alla matcher (y) men det är inte så illa som det låter. Vi var väldigt lika i alla matcherna och vi körde mot duktiga dam-lag. Och vi förlorade typ bara med 3-2 osv. Men det var riktigt kul faktiskt och det gick bra för mig för en gång skull. Det bara flöt på och klubb/boll tekniken kom helt naturligt helt plötsligt! Väldigt skönt att veta att jag fortfarande kan. Jag har ju trots allt spelat i 7 år :)

Men nu ska jag sova!



jag, mickis, issa, emelie, sofia, sofie

OMG!!

VET NI VAD SOM PRECIS HÄNDE!?!?!?!
JAG TAPPA EN JÄTTE STOR DEL AV MIN TANDSTÄLLNING!! BARA SÅDÄR!!

Visst du kan gråta om du vill.

Sitter just nu och svullar sönder med massa godis! Kom hem för en stund sen då jag varit i krokek med några av BB (bästa brudar). Men kännde att jag var tvungen att åka hem för jag ska upp typ 6 imorn! ska på innebandy cup! sjukt nice men jag är typ dö nervös! Jag är verkligen dålig just nu. Blir liksom inte nöjd med något jag gör inom innebandyn och då känns det ju inte sådär jätte kul att spela match mot damlag 3 mot 3 på en jätte liten plan. Jag kommer bara göra bort mig! Haha men jag blir ju inte bättre av att jag inte spelar.

Ikväll så åt vi alltså på Sjöstugan. Vi hade mycket trevligt och tog massor av bilder. Men tyvärr har inte jag dom, så jag kan inte lägga ut dom på bloggen. Vi träffade även Alexander där nere och det var också roligt :) Sen bara chill (y)

Jag ska ialla fall gå och lägga mig strax och vila upp mig tills imorgon.




m-m-music!

låten jag ALLTID sjunger på!


God morgon!

Har sjukt ont i kroppen efter igår asså! Man spänner sig så mycket när man åker karuseller så jag får alltid jätte ont i hela kroppen dagen efter. Men det är värt det!
Vaknade hos mickis för ett tag sen. Hon drog och duscha och jag startade datan som vanligt. Idag kommer det väl inte hända så himla mycket tror jag. Kanske bara chill eller så blir det en ute kväll med brudzen :)

Vi två, hejdå
Fuck off, du dog
Tack hej, fuck dig
Jag har fått nog,
har fått nog.
två, hejdå
Fuck off, du dog
Tack hej, fuck dig
Jag har fått nog,
har fått 

Music!


Grönan!

Idag har vi vart på grönalund i spö regn. Men vi va lika glada ändå! (nästan) Det va ju roligt i början för det va inga köer och det dugga bara lite grann. Sen kom spö regnet och det var iofs roligt ett tag men sen när man blev blöt och kall va det inte riktigt lika kul längre. Då stängde alla roliga karuseller för att det var för mycket vatten så vi fick sitta på golvet inne vid Ben & Jerrys och dricka varmt Te/Choklad. Men det har sin charm det med!
Vi åkte pop expressen typ 10000 ggr! Inte för att den är super kul, utan för att det var bästa musiken och det var skapligt torrt där inne! Haha.
Sen drog vi hem med tåget/bussen tillbaka till krokek där jag och mickis gick och köpte lite mat och sedan gick vi hem till henne och bara värmde oss och åt! Myyys!
Men nu ska vi sova snart, sjukt trött!

Go kväll!

Nu är jag hemma hos mickis efter en mycket lyckad kväll med brudzen!
Vi har åkt 3 st och baklänges på en moppe, hoppat på en uppblåsbar hoppmatta utan luft och massa annat. Sjukt kul!
Imorn blir det som sagt grönalund med Mickis, Beckabooii och Sofie. det kommer bli så sjukt nice och jag längtar såååå mycket tills imorn! Det blir att åka allting, minst 2 ggr! Haha.
Ikväll ska ialla fall jag och Becka sova hos Mickis och just nu ser vi på Linas kvälls bok. så jävla klockren!

Ny blogg!

Äntligen ny blogg! tog bort den förra för att helt ärligt, den va seeemzt!
Men nu börjar vi om och jag ska försöka göra den här bloggen lite intressantare att läsa!
Vi hade våran första träning efter sommaren idag. Visst det var sjukt roligt och skönt att börja träna igen. Men gud vilken dålig kondition jag har fått! Visst jag hade dålig innan men nu är den så usel! Jag måste ut och springa mer nu om jag vill bli nånting! Haha!
Snart ska jag åka till Mickis och sova där tills imorgon. För vi ska nämligen åka till grönan imorn! Det ska bli grymt!
Men nu måste jag packa.
Gammla bilder från en cup i Nyköping
puussss ♥

RSS 2.0