IBF motherfucker!


Tagga match nu då bruuuudz!





dum av dig.



valvaka

Sitter just nu framför tv:n med Far min och ser på valvakan. sjukt spännande! 
Det som gör mig och väldigt många andra upprörda är att Sverige demokraterna antagligen kommer komma in i riksdagen. Det gör mig äcklad. Och jag står verkligen för mina åsikter när det gäller det. Deras åsikter är sjuka! De är bara rasister och vill ha "ett rent sverige". vadå rent?! är invandrare nått jävla ohyra eller? det är människor, precis som alla svenskar! Personligen tycker jag att alla de som röstar på sd är egoistiska. de vill ha allt bra för sig själva och inte låta någon komma åt det. Jag har ialla fall blivit uppfostrad med att man alltid ska hjälpa alla andra. oberoende på hudfärg, utseende eller land man kommer ifrån. och att man ska dela med sig av det goda och det kanske kommer att kosta oss lite, dvs mindre jobb osv men det är sånt man får ta! man kan inte alltid ha det så jävla bra och vara egoistisk! det är ju bara sjukt!
jag tycker det är så sorgligt att sd har gjort så pass bra tal och videos som infekterar folks tankar och åsikter. jag har själv sett och läst om det och jag måste säga att det låter jävligt bra. men jag vet samtidigt att de inte är sant och att det bara är ett trick. 

Anledning till att jag reagerar så otroligt starkt på det är att vi var på klassresa till koncentrations lägrerna i polen/tyskland. det visar hur det kan bli om ett parti som är emot en folk grupp skulle få någon makt. 

jag säger som min bror, "haha! vad bra Sverige hade fungerat om barn hade fått rösta..."

mobilblogg - tränings läger!

Tjenare! Ligger just nu på golvet i hallen i björkvik där jag även ska sova i natt. Dagen har varit klockren fick riktigt bra på matte provet och lägret har varit bäst hittills. Imorgon ska vi fortsätta spela och sen ska jag träffa lite folk. Tjaaaarå!

mobilblogg - änni!

Hej hopp :) just nu sitter jag och Ellen på en matte lektion och "jobbar". Vi har extremt kul som vanligt och jag vill ha en kram. Hejdå! :D / änni

mobilblogg - skoljogg!

Just nu är jag hemma efter att ha gått hela skoljoggen. Jag brukar inte göra det men idag hade jag ju feber så kände att jag ville vara frisk tills imorgon. Men det var absolut trevligt att gå med! Nu har vi iaf håltimme till halv 2 och sen ska vi vara i skolan i typ 20 minuter sen slutar vi. Niceeeee !

bebis ♥

Min älskling är hemma nu! ♥



gammal bild på mig och bby!

dålig bloggning

ursäkta för den dåliga bloggningen senaste dagarna, har inte haft något att blogga om tyvärr. 

Men igår va det en sjuk dag. Jag hade ont i halsen på morgonen men gick till skolan ändå. sen så kom jag på att mitt busskort var hemma, så jag kom inte hem! så skulle få gå hem 4 km i regn med feber. men som tur var va min mamma på väg hem så hon hämtade mig efter halva vägen. sen när jag kom hem la jag mig i soffan och somna. sen prata jag typ med Micke hela kvällen. trevligt trevligt.
men nu har man iaf gått och blivit sjuk lagom till skoljoggen och träningslägret! jag har aldrig missat en skoljogg i hela mitt liv, och jag vill konstigt nog inte det heller. jag tycker det är en grymt rolig sak även fast det är jobbigt. men vi får se om jag går till skolan imorgon. men även fast jag har typ 65 graders feber på fredag tänker jag fortfarande följa med på träningslägret! det missar jag inte!

nu när jag satt här och min tv inte funka så jag inte kunde kolla på oth, kom jag på att jag har en gammal kamera som ligger i mitt rum som jag tar kort med ibland när jag bara hittar den. men när jag tänkte efter har jag fan inte tömt den där kamran på typ 100 år! så jag gjorde det. det fanns bilder på den som var över ett år gamla! från höstlägret 2009 bland annat. 



Höstlägret 09!



Konfirmation 10




Och såklart ego pics! 

Men nu ska jag steka mig lite pannkakor och se på film!


vännen min ♥



världensbästavän ♥

Jag måste bara berätta om en mycket fin vän jag har.
Hon heter Isabelle Lagerdahl och jag har känt henne i hela mitt liv. Vi har alltid bott grannar så vi har alltid haft nära till varandra när vi velat träffats eller bara berätta något jätte roligt!

Jag kommer ihåg att det fanns en annan tjej i vårat grannskap som sa "Du kan inte vara kompis med Isabelle, hon kan ju cykla på stor cykel!" och klok som jag var så löd jag hennes råd och var inte kompis med Issa. Men sen när vi började på lekis (vi gick inte på samma dagis) och jag träffade Isabelle och insåg att hon var riktigt snäll, gick jag fram till henne och sa "Vi bor grannar!". Och sen den soliga dagen har vi varit bästa vänner.
Hon finns alltid där när man behöver prata, gråta, skratta eller bara umgås. Jag älskar henne över hela mitt hjärta och kommer alltid göra det!











Alla borde ha en vän som du ♥

Och ja, jag vet vi är extremt söta!

besluts ångest!

Nu har jag kommit hem från en helt okej innebandy match för ett tag sen. Men när jag hade duschat och fixat mig kom jag på att jag måste göra något åt mitt hår! Det är inte något direkt fel med det men jag vill göra något nytt. 

Just nu har jag mellanlångt, oftast själv lockigt (om jag inte orkar platta det) och typ brun/rött hår. Den förändringen jag tror jag ska göra är att jag ska fixa mittbena och färga håret mörkblont! Jag tror det skulle vara en riktigt rolig sak att prova eftersom jag alltid varit mörkhårig.
Så vad tycker ni? bra ide?





mitt hår just nu! fast jag har lite längre hår än på bilden.

Just like I predicted, we're at the point of no return



Get confused and you fade away

Sitter just nu i min mysiga säng med finaste Isabelle Lagerdahl! sjuuukt nice!
Idag har det varit östgöta uttagning i Linköping. Det var nog den sämsta träningen någonsin! fyfasen va dåligt det gick! det var liksom pinsamt att spela för att man visste att man skulle faila totalt. och man fick liksom aldrig passningen för att alla andra visste också att man skulle förstöra hela grejen då. och imorgon är det östgöta match också och jag kommer väll faila totalt på den med antar jag! härligt!

Idag är det föresten 11/9.  det betyder att det var exakt 9 år sen terrorist attackerna mot USA inträffade. Det är exakt 9 år sen World Trade Center kollapsade och tusentals människor dog. Den här dagen får man absolut inte glömma. Det förändrade hela världen på bara några timmar. Det är så jävla sjukt att folk kan göra så mot någon annan människa.
Tänk hur många familjer och personer som förlorade en bror, syster, mamma, pappa, livskärlek och bästa vän. Börjar nästan gråta när jag tänker på det. Det gör nog de flesta.














några bra filmer är "Flight 93" och "102 minuter som förändrade världen".

låt oss aldrig glömma den här dagen. låt oss aldrig glömma de tusentals människor som dog. och låt oss hedra alla brandmänn och poliser som offrade sina
liv för att rädda andras. det är det som kallas hjälte! rip ♥

!



sjuk video!
är man mindre värd bara för att man har slöja?
den här videon skrämmer mig lite grann.
tänk om de skulle få makten i sverige?
men en sak är säker,
sverige demokraterna äcklar mig!

hoppsan!

haha, inte bloggat på ett tag märkte jag (a)

det har hänt skapligt mycket sen jag skrev senast. jag har bland annat varit i Polen/Tyskland med allra bästa a-laget! det var verkligen det bästa jag gjort i hela mitt liv. minnen som aldrig någonsin kommer att försvinna.
koncentrations lägerena var såklart hemska. jag grät mycket och man blev väldigt berörd. men jag kommer aldrig ångra att jag åkte dit. det var väldigt viktigt att se och förstå vad som faktiskt har hänt. jag tycker alla borde se det! men man kan verkligen inte förklara känslan man fick av att vara där inne. utanför fick man som en stor klump i bröstet som tyngde ner i hela kroppen. sen när man gick in i alla hus. där de faktiskt har bott. där de har sovit och frusit ihjäl. när man gick på de vägar där de gått helt barfota i den kalla snön i 25- grader. att stå vid den väggen där de avrättades av ingen anledning alls. när vi gick in i gaskammaren där de trodde de skulle få duscha, men insåg sedan att det inte kom vatten ur rören. det går verkligen inte att beskriva med ord.

men det roligaste på resan var iallafall de 40 timmarna vi hade i bussen! det var så sjukt kul och mysigt att vara med alla sina fina kompisar och ha roligt! underbart ♥

imorn har jag min första moppe lektion och jag är döh nervös! det finns liksom ingen jag känner och det känns som om jag kommer faila totalt och göra bort mig! men det ska nog gå bra tror jag ..

nu ska jag sova. lång dag imorgon!


RSS 2.0